logo

Az imádság ereje

Egy édesanya írja:

Az imádság gyermekkorom óta áthatja az életemet. Amikor fiatalabb voltam, sokat imádkoztam meg nem tért családtagokért, iskolai dolgozatok, vizsgák előtt. Egy éven át kértem Istent, hogy rendeljen ki egy társat, ha ez őelőtte kedves és ha nem, akkor készítsen fel arra az útra, amit ő nekem szán.

Megajándékozott egy házastárssal. Amióta iskolába járnak a gyermekeim az értük való imádság nagyon fontossá vált. Reggel munkába menet sorban imádkozom értük és a férjemért is. Néha egy bibliaverset olvasok el és belehelyezem a nevüket a versbe. Isten szavával könyörgöm értük.Édesanyámat fel szoktam hívni majdnem minden nap, elmondom, ki milyen dolgozatot ír aznap, kinek milyen nehézségei vannak és a nap folyamán ő is imádkozik értük. Nagyon hálás ő is azért, hogy Isten meghallgatja az esedezéseinket.
Éjszaka néha felébredek és izgulok bizonyos dolgok miatt ...akkor felnézek és látom a csillagos eget. Istent dicsőítem, mert ő teremtette meg az eget és engem is. Ha ő képes volt odahelyezni a csillagokat, képes az én kis problémáimon is segíteni. Megtapasztaltam, hogy milyen sokat segít az, ha először Istent dicsérem az ő mivoltáért és nem a kéréseimmel rohanom le. A nehézségek eltörpülnek, jobban bízom abban, hogy ő meghallgat, őt teszem így az első helyre.

Az is nagy áldás, hogy más anyukákkal együtt imádkozom. Ők is dolgoznak, de minden héten próbálunk összejönni és ha nem sikerül, elküldjük egymásnak az imakérést. Nagyon megható számomra, hogy mások is imádkoznak a gyermekeimért.

Amikor még kicsik voltak, ott játszottak körülöttünk és hallgatták, hogyan imádkozunk értük. Most reggel iskolába menet gyakran búcsúznak azzal, hogy miért is imádkozzunk értük. Ők is hiszik azt, hogy az imádság fontos.

A férjemet is gyakran megkérdezem, miben gondoljak rá a nap folyamán és gyakran küldök neki üzenetet bátorításként. Nagy öröm és hála tölt el, amikor a nap végén meséli, hogyan segítette meg Isten az aznapi kihívásokban.

 

  Szüntelenül imádkozzatok.
       1. Thessz. 5:7
 


Azt kívánom minden édesanyának, hogy az imádság hassa át az életét és megtapasztalja ezáltal Isten közelségét.


 

fooldal
batoritas
hetiimatema
azimadsagereje
csoportok
hatterkep